Wednesday, May 26, 2010

17. mai!!

Det er selvfølgelig alt for sent å skrive om 17. mai nå. Jeg velger å unnskylde meg med at min kjære PC har hatt en veldig hard uke. Å legge inn bilder og bruke internett har vært svært vanskelig, og det har forsinket prosessen en del. I tillegg har det nok vært en del latskap inne i bildet. Uansett. Her kommer en ørliten oppdatering.





Dagen levde opp til en hver forventning. Vi stilte opp på ambassaden i 12-tiden, søndag 16. mai, pene i tøyet og veldig norske. Vi fikk servert pølser, vafler, diverse 17. mai-mat og kaker, i tillegg til tog, sekkeløp og stollek. Toget, på bildet, over bestod av ca 100 nordmenn, hvorav én mann var flaggborg, og en annen bar en boomblaster og fungerte som korps. Turen gikk rundt kvartalet der ambassaden ligger, til glede og begeistring for japanerene som bor i området.







Etter nesten 3 måneder i Japan, var det veldig rart å se så mange nordmenn på ett sted. Av en eller annen grunn var barna de "norskeste" for meg. I alle fall om man ser bort i fra episoden som bildet over illustrerer der samtlige står og ødelegger flaggene sine på paraplystativet.






Sekkeløpet gikk over all forventning, uten verken knall eller fall. Litt skuffende at de store barna ikke fikk prøve, men vi tok det med et smil og var et veldig godt publikum. Jeg likte spesielt godt entusiasmen til krabaten på sidelinjen her. Selvom han ikke fikk være med, da sekken var en tanke for stor, var han ved godt mot og hoppet mer enn noen annen.






Stolleken gikk ikke fullt så glatt som sekkeløpet. Det hersket en liten stund full forvirring om hvem som egentlig var med, og hvem som bare løp rundt. Av den grunn var det til stadighet alt for mange stoler.









Simen fikk ordnet seg litt kake og twist.




Marius stilte i fresht 17. mai antrekk med briller, bart og det hele!




Til slutt sang vi norske sanger, hørte på felespill, og følte oss så ariske at det nærmest var litt skummelt. I det hele tatt en meget vellykket 17. mai.







1 comment:

  1. 17. mai var the shiznit ass!! OOOUF! Kjeeeeeedeeelig å være norsk da!!

    ReplyDelete